[ Uncategorized ]

000 bpd vanwege de financiële problemen van het land

Olie stijgt op sterke vraag

NEW YORK (Reuters) De olieprijzen stegen dinsdag licht toen de moncler jas outlet export van Saoedi’s moncler jassen outlet daalde moncler jassen heren sale en een solide vraag een deel van wat als een overaanbod op de markt werd beschouwd doorweekte, maar het besluit van Ecuador om af te zien van een door de OPEC geleid moncler outlet https://www.monclerjassenoutlet.nl contract ter moncler jassen heren vermindering van het aanbod moncler jassen maakte de vooruitzichten gecompliceerder. moncler moncler jassen outlet jas dames op 3 mei 2017. REUTERS / Ernest Scheyder moncler jas sale / File Photo

Het belangrijkste moncler jas heren sale doel van de olie-exporteur blijft de oliemarkten moncler uitverkoop te stabiliseren door de wereldwijde overkapping van de voorraden op te heffen, een bron van Saoedische industrie die bekend is moncler jas heren met het oliebeleid van het koninkrijk dat op dinsdag werd aangekondigd.

Ondertussen, in een teken van sterke vraag, toonden gegevens op maandag aan dat raffinaderijen in China de ruwe doorvoer in moncler dames juni verhoogden tot de op een na hoogste record ooit.

Maar veel markten zijn goed bevoorraad en olie voor snelle levering wordt verhandeld tegen zware kortingen om futures in verschillende delen moncler outlet van de wereld door te sturen.

Als gevolg hiervan worden de ruwe olieprijzen verhandeld op slechts ongeveer de helft van de niveaus die drie jaar geleden werden waargenomen.

Een deal van de Organisatie van de Olie-exporterende Landen met Rusland en andere niet-OPEC-producenten om hun voorraden met ongeveer 1,8 miljoen vaten per dag te verminderen tot maart 2018, moncler jassen dames sale heeft moncler nederland tot nu toe de markt moncler outlet sale niet aangescherpt of de prijzen niet opgedreven.

Hoewel veel OPEC-landen de productie hebben beperkt, mogen anderen, waaronder Nigeria en Libië, de productie verhogen.

Ecuador zei dat het niet langer zou voldoen aan een overeengekomen 2018 moncler productie-korting van de OPEC van 26.000 bpd vanwege de financiële problemen van het land.

Minister van Olie, Carlos Perez, zei dat Ecuador slechts 60 procent van dat cijfer verspeelde, waardoor de huidige productie op 545.000 bpd kwam.

Hoewel Ecuador een kleine producent is, schreef RBC Capital Markets in een notitie die andere producenten met cashband zou kunnen aanmoedigen om ook een exit te zoeken (van de OPEC-deal).

benadruk Irak als het belangrijkste OPEC-lid, zei de RBC-notitie, en voegde de olieminister toe. heeft herhaaldelijk kritiek geuit op de voorwaarden van de overeenkomst van november 2016 en erop moncler jassen dames aangedrongen dat Irak zou zijn moncler jas dames sale vrijgesteld, zoals Libië en Nigeria, en dat de verlaging met (210.000 bpd) moncler sale een te hoge financiële last op het door de oorlog moncler heren geteisterde land legt.

Aanvullende rapportage door Christopher Johnson in Londen, Henning Gloystein in Singapore; Redactie door Chris Reese, Diane Craft en David Gregorio.

pdworld

Send a Comment

Your email address will not be published.